Logo

Nyhetsarkiv

Nedan kan du se alla nyheter vi publicerat på vår hemsida.

Ministerbesök på Prefab

11/12 2013 - Bernt-Ove

I oktober hade Prefab ministerbesök när Annie Lööf var på plats. Se mer här.

Vårt miljöarbete omskrivet

02/7 2012 - Bernt-Ove

I nummer 26 av veckotidningen STT finns en artikel om vårt miljöarbete här på Prefab. Bland annat står att läsa att vi trots en produktionsökning på 34 % under de senaste fem åren lyckats sänka vår energiförbrukning med 36 % under samma period. Du kan själv läsa hela artikeln här.

Nya bostäder i Tranemo

01/4 2011 - Bernt-Ove

Prefab har i dagarna tecknat avtal med Kettil Fastighets AB om ytterligare ett flerbostadshus i Tranemo. Parallellt med det redan påbörjade huset byggs ett likadant med sex lägenheter.

Årets boulemästare

20/2 2011 - Bernt-Ove

Det prestigefyllda boulemästerskapet som gick av stapeln den 18 februari vanns i år av Bo Ekström, Daniel Levåg och Peder Gustavsson. Vi gratulerar vinnarna!

Tomaskyrkan i Södertälje

01/12 2010 - Bernt-Ove

Vi har under hösten haft äran att tillverka element till den nybyggda Tomaskyrkan i Södertälje, en order vi fick direkt från St Tomas kyrka & Mar Touma kulturcentrum i Södertälje. Väggelementen var en av våra största utmaningar hittills, med konvexa element på 19t styck. Vi har tagit fram ett bildspel som visar ett av de svåraste elementens väg från ritning till montage.

Årets företagare

09/11 2010 - Bernt-Ove

Det är med stor stolthet vi kan meddela att vi blivit utsedda till årets företagare i Tranemo kommun 2010. Utmärkelsen delas ut av Företagarna, som är Sveriges största företagarorganisation.

Nyanställningar

02/10 2010 - Bernt-Ove

Under perioden maj till oktober har vi förstärkt manskapet via 8 nyanställningar. Vi hälsar Emil, Niclas, Fredrik, Kimm, Linus, Daniel, Kjell och Oliver välkomna till företaget.

Traversgården utökas

22/9 2010 - Bernt-Ove

Prefab bygger ut lagerkapaciteten för väggar. Traversgården för vägglagring byggs ut med 400 m². Då sandwichväggar till bostäder tenderar att bli allt tjockare samtidigt som produktionen ökat har traversgården blivit en flaskhals, särskilt under vinterhalvåret. Därför beslutade företaget att investera omkring 600 tkr i utbyggnad. Arbetet är redan påbörjat och beräknas vara klart under oktober.