Logo

Övrigt


Prefab fick i oktober besök av näringsminister Annie Lööf. Bernt-Ove guidade i fabriken under det timslånga besöket, och näringsministern visade stort intresse för hur tillverkningen av betongelement gick till.

Till höger, Annie Lööf på Prefab.Prefab blev 2010 utsett till Årets Företag i Tranemo Kommun av organisationen Företagarna, som är Sveriges största företagarorganisation. I motiveringen nämndes bland annat att företaget är välskött och har ett stort engagemang för sin personal.

Till höger syns de stolta pristagarna vid ceremonin.

För att utveckla vår verksamhet är vi sedan flera år medlemmar i Betongvaruindustrin, i Västsvenska Handelskammaren. Betongvaruindustrin har bland annat tagit fram en film som behandlar byggande i betong och de fördelar det prefabricerade byggandet innebär. Klicka till höger för att se filmen.


Sedan flera år har vi förärats med trippel A, vilket är den högsta kreditratingen i Soliditets värderingssystem som baseras på cirka 2 400 beslutsregler. Denna uppgift är dagsfärsk, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.

Vi är stolta över att vara ett av Barncancerfondens vänföretag.

Ministerbesök 2013 Årets företagare 2010